Om oss

Om oss

Sveriges Textilhandlare är till för dig som driver företag inom textilhandeln. Vi är en ideell förening som har funnits sedan 1895 (då Stockholms Textilhandlarförening) med främsta målsättning att öka våra medlemmars lönsamhet och konkurrenskraft.

Oberoende aktör

Det är inte alltid lätt att vara fristående företagare inom textilhandeln. Men att vara oberoende behöver inte betyda att du är ensam. Oavsett om du redan har en framgångsrik verksamhet i flera kanaler, eller precis startat upp din första butik, kan vi vara en värdefull partner till dig.

Professionsutveckling

Sveriges Textilhandlare satsar just nu ännu mer på att kunna erbjuda relevanta utbildningar för våra medlemmar. Genom oss får du såväl handfast kunskap från branschkollegor på hemmaplan, som inspiration om de senaste trenderna från jordens alla hörn. Vi vill få både dig och din verksamhet att utvecklas. Men vi hjälper även till med exempelvis förmånliga avtal för betalningslösningar och försäkringar.

Variation

Genom att främja oberoende handlare skapar vi ett livskraftigt samhälle. Vi ger såväl mindre orter som storstäder en mer skiftande gatubild, och därigenom tydligare identitet. Vi främjar också variation samt spets i utbudet av kläder och textilier, som annars lätt riskerar att bli stereotypt.

Att vara oberoende är att vara unik. Som medlem i Sveriges Textilhandlare får du del av allas vår gemensamma kraft. Tillsammans kan vi stå upp för mångfalden!

Bli medlem här.

 

Sveriges Textilhandlare hette tidigare Modebutikerna och har funnits sedan 1895 (då Stockholms Textilhandlarförening). Vi är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse. Med andra ord: Vi är en förening av handlare, för handlare.